sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Reise reise.

Viikonloput menevät liian nopeaan. Nytkään ei kerinnyt tehdä kaikkea, mitä piti tehdä. Ei mahda mitään. Sain kuitenkin jotakin aikaiseksi: sain tehtyä puropeiton loppuun, vaaleanpunainen neule edistyi kymmenen senttiä, kalastajanpaitaa pari senttiä, röijystä on melkein helma valmis ja aloitin neulomaan lapasia. Se on jännä, miten yhden työn valmistuttua pitää aloittaa toinen, vaikka keskeneräisiäkin olisi. No lapasia tarvitsee aina. Plus pitää muistella samalla, miten niitä oikein neulotaan ja miten se peukalo menee, kun ensi kuussa täytyisi lahjaksi neuloa lapaset.

Lisäksi varasin kirjastosta kolme kirjaa, joita käsiinsä ei saa ilman varausta: Stephanie Meyerin Vieras, Nancy Bushin Folk Knitting in Estonia ja Folks Socks. Kaksi jälkimmäistä saan käsiini vasta joskus maaliskuussa, aikaisintaan helmikuun loppupuolella varmaan, koska edelläni jonossa on joku muu. Se ei haittaa, nimittäin siihen mennessä olen varmasti saanut muutaman työn tehtyäkin pois alta. Voi hyvillä mielin aloittaa uuden.

Näistä voisi päätellä, että viikonloppu meni hyvin. Ehkäpä. Koulutyöt tosin jäi tekemättä...

Unohdetaan se. Tässä olisi kuva valmiista Puro-torkkupeitosta:Ihanan lämmin ja pehmeä. Siihen meni 16 kerää eli 800 grammaa Puroa. Päävärinä on Revontulet ja lisäksi siinä on Tundraa ja Jäätynyttä karpaloa. Olen erittäin tyytyväinen peittoon.

Ei kommentteja: