perjantai 5. helmikuuta 2010

Miksi otsikoiden keksiminen on niin vaikeaa?

Helmikuun ensimmäinen viikko onkin ollut hiljainen. Mielessä on ollut vaikka mitä kirjoitettavaa, mutta eräs tärkeämpi asia piti tehdä ensin alta pois. Nimittäin eräs kurssityö, joka itsessään oli se kurssi. Deadline olisi ollut vasta ensin maanantaina, mutta koska muutkin palauttamispäivät alkavat lähestyä uhkaavasti, niin tein sen kerralla loppuun. Keskiviikkona lopetin sen työstämisen vasta kahdeksalta illalla, kun ei saanut enää yhtään järkevää lausetta aikaiseksi ja eilen puoli yhdeksältä sain työn palautettua. Tänään pidän sitten vapaapäivän. Huomenna aloitan tekemään seuraavaa kurssityötä, jonka tekemiseen on enää kaksi viikkoa aikaa. Ja sitten on seuraava kurssityö...


Koska maanantaina oli ensimmäinen helmikuuta, menin heti ostamaan lankaa. Ostin Regian sukkalankaa ja 2,5 mm sukkapuikot. Ja aloitin neulomaan Sunshinea Sock Innovationista. Lanka vaikuttaa todella kivalta ja meinasin hankkia sitä sinisävyisenäkin. Ehkä. Haluaisin kokeilla niin monia eri lankoja, että en tiedä mistä aloittaa. Paitsi tuosta. Ensi viikolla pitäisi postissa saapua ihania lankoja, mutta siitä sitten ensi viikolla.


Sitten kaksi ihanaa kirjaa saapui tällä viikolla: Knitting Vintage Socks ja Favourite Socks. Kummankin olen selannut pari kertaa läpi. Ihan hintansa arvoisia kirjoja, ohjeita täytyy toteuttaa heti kun nykyiset sukat ovat valmiit ja lankaa olisi tarjolla.


Muista töistä: kalastajanpaita on edennyt siihen pisteeseen, että parin kierroksen jälkeen alkaa koristeneule. Kolmas lankakerä lähenee loppuaan. Mummin tossuihin sain kaikki neliöt neulottua, mutta jokin meni mönkään yhdistämisessä. Niistä ei tullut tossuja vaan... neliö. Jokin ilmiselvästi meni pieleen.

Huomenna menen tutkailemaan syntymäkaupungin lankakauppoja. Saa nähdä mitä tarttuu mukaan. Vai tarttuuko mitään. No ainakin 2,25 mm sukkapuikot olisi tarkoitus ostaa.

Ei kommentteja: