perjantai 12. maaliskuuta 2010

Ehkei oranssi niin kamala väri olekaan, mutta...

... se ei sovi minulle lainkaan. Valitettavasti. Tänään kävin tutkimassa kevään mallistoja erinäisissä kaupoissa ja tulin siihen tulokseen, että jos jonkin vaatteen haluaisin niin siinä a)ei ole kokoja, b)malli ei sovi minulle ja c)väri ei sovi minulle. Muuten minulla olisi ihana punavalkoraitapusero(pienin koko oli XL), tyylikkäät farkkulegginssit(minulla ei ole leveä lantio + ohuet reidet komboa) ja sitruunankeltainen rusettipaita(väri ei sopinu). *syvä huokaus*

Tarjoan kuitenkin pitkästä aikaa katumuotikuvaston. Löysin yhtäkkiä inspiraatiota tehdä sellaisen.

Kuvissa on niin ihania neuleita, värejä tai tunnelmia. Toivoisin, että vaatekaapistani löytyisi noin ihania vaatteita, mutta valitettavasti omaa makua miellyttäviä saan vain itse tekemällä eli neulomalla ja ompelemalla. Minulla olisi ainakin kolmeen neuletakkiin langat, mutta koska nyt täytyy tehoneuloa, niin en voi aloittaa uutta työtä. Ensin keskeneräiset valmiiksi ja korvata lankaostokset. Sitten voin aloittaa neuletakin. Toteutukseen palaavat vihreä ja harmaa neuletakki seiskaveikasta. Koska sitä kerämäärää ei sukilla saa koskaan kokonaan neulottua. Ellei halua kymmentä paria vihreitä sukkia. Otan kutiamis- ja nukkaantumisriskin. Samalla neuletakit toimivat prototyyppiversioina ennen kuin aloitan neuletakin itsevärjätyistä langoista. Ehkä ensi kuussa? Tai tämän kuun lopussa?

Kuvat: kolme ensimmäistä, kaksi seuraavaa, kuudes kuva ja loput kahdeksan kuvaa.

Tämän hetken töiden tilanne: Vauvannutusta puuttuu toinen hiha ja Wanidassa on jo kantapää. Eli tänä viikonloppuna pitäisi valmistua kumpaisenkin. :)

Ps. Firefoxin uusin versio on aika nami: saa valita oman teeman. Ei siis enää tylsää netti-ikkunaa.

Ei kommentteja: