maanantai 1. maaliskuuta 2010

Helmikuun raportti.

Voisin ehkä rikkoa hiljaisuuden, johonka on syy. Tässä opiskeluperiodissa minulla on kuusi kurssia ja niistä viidessä on joka viikko erilaisia tehtäviä. On joko kotitehtäviä, viikkotenttejä, viikkoesseetä tai luentotehtäviä. On sanomattakin selvää, että niihin kuluu aikaa. Mikä aiheuttaa sen, ettei tätä jaksa kirjoittaa enää sen jälkeen, kun on istunut koneella pari tuntia tekemässä niitä tehtäviä. Tänään tein poikkeuksen.

Helmikuu oli aika katastrofaalinen sääntöjen noudattamisen suhteen. En nimittäin noudattanut niistä mitään muuta kuin lankojen ostamislupaa. Muuten meni mönkään. Nyt minulla on maaliskuu aikaa korjata asia. Laitetaanpa ekaksi töiden etenemistiedot:

* Mariopipo valmistui alkukuusta ja jäi ainoaksi valmistuneeksi työksi. 130 grammaa lankaa meni siihen.
* Vaaleanpunaisesta neuletakista valmistui takaosa ja vasen etupuoli.
* Sukkia aloitin kolmet, joista yhdestä on valmiina toinen sukka ja kahdesta puoli sukkaa.
* Kalastajanpaitaan ei suurta edistystä, koska tein siinä virheen enkä ole jaksanut purkaa.
* Aloitin Totoro-lapaset, jotka ovay yhtä peukaloa vailla valmiit.
* Aloitin parit muuta lapaset, joiden kohtalo on vielä epäselvä.
* Kaivoin esille Nallesta aloitetun villatakin ja en antanut sille purkulupaa vaan teen sen loppuun.
* Vauvanpaidasta valmistui takaosa ja toinen hiha. Etuosa on jo aloitettu.

Tuossa ei tosin ollut kaikki työt, mutta niissä ei ollut suuremmin kertomista. Olisin saanut kulutuksella kiinni ostamisen, mutta en vaan saanut tehtyä töitä valmiiksi. Tuossa olisi aikalailla se kilomäärä, minkä tällä hetkellä tarvitsen. Noista edelleen noi kolmet sukat, vaaleanpunainen neuletakki ja Totorolapaset ovat tekolistalla ja niistä saisin sellaisen 300 gr + 450 gr + 100 gr = 850 gr suunnilleen. Se auttaisi jo paljon, muttei riitä.

Olen tällä hetkellä miinuksella 1320 grammaa. Ostoja oli helmikuussa 1450 grammaa. Hui kamala. Minulla siis riittää työtä. Lauantaina tein kuun viimeiset ostokset: kaksi vyyhtiä Vuorelman Veto-lankaa.

Valkoinen vyyhti

Sähkönsininen vyyhti

Tarvitsin nämä yksiä kirjoneulesukkia varten ja aloitin niiden neulomisen jo tänään. Nimittäin niiden ohje on kirjaston kirjassa ja tajusin, että se kirja täytyy palauttaa tämän kuun 18. päivä eikä ensi kuun. Enkä luultavasti saa lisää lainausaikaakaan,koska itse odotin kirjaa melkein kaksi kuukautta ja muistaakseni lainausjonoon oli joku ilmestynyt taakseni. Nämä sukat siis kirivät muiden sukkien edelle.

Sellaista tänään.

Ei kommentteja: