tiistai 20. huhtikuuta 2010

Traveling Woman

Sain siis jo viikko sitten tiistaina valmiiksi tämän huivin. Pingotuksessa jouduin käyttämään mielikuvitusta, kun mitään muuta kuin kuivausteline ei ollut tarjolla. Hyvin se siihen pingottui.

Traveling Woman

Traveling Woman

Malli: Traveling Woman, suunnittelija Liz Abinante
Muunnelmat: Toistin mallinneuleen A kolme kertaa.
Lanka: Vuorelma Satakieli, väri 208
Menekki: 86 grammaa

Olen tutkinut muiden käsityöblogien työmerkkaamistapoja ja tulin siihen tulokseen, että on hyvä ilmoittaa malli ja lanka selkeästi. Nih. Ja lisäksi mulla on nyt vaaka, joten voin kertoa täsmälliset grammamäärät.

Malli on todella kiva ja helppo. Tämä ensimmäinen pitsihuivini, vaikkakin pitsiä on suhteellisen vähän. Mutta jos jostain haluaa aloittaa, kannattaa valita tämä malli. Lisäksi se on helppo suurentaa halutessaan, toistaa mallineuleen A niin monta kertaa kuin haluaa. Lanka on kanssa ihanaa: nyt olen tyytyväinen, että minulla on Satakieltä kaksi kiloa. Saanpahan siitä paljon aikaiseksi.

Joten... Minä aloitan töiden grammamäärien tarkastuksen ja sitten saan selville kuinka paljon olen neulonut ja kuinka paljon ostanut. Jotenkin tuntuu, että neulonnalla(tai virkkaamalla) saa ottaa kiinni aika paljon vielä...

Ei kommentteja: