lauantai 22. toukokuuta 2010

Lontoon tuomisia

Eilen ei jaksanutkaan mitään kirjoittaa, kun ensin luki kirjatenttiin ja sitten käytiin katsomassa uusin Robin Hood. Elokuva oli todella hyvä, kannattaa käydä kattomassa. Tämä versio kilpaileekin tästä lähtien ykkösrobinhoodleffapaikasta Mel Brooksin Sankarit sukkahousuissa kanssa. Sitä paitsi Russel Crowe on tässä leffassa yhtä ihana kuin Gladiaattorissa.

Mutta sitten Lontoon tuomisiin. Itse reissusta kerron varmaan joskus kuvien kera kunhan a)minulla on aikaa eli b)joskus kesäkuussa. Nyt täytyy opiskella tenttiin, sitten kirjoittaa essee sekä saada palapeitto valmiiksi. Tulee kiire peiton kanssa, tosin suurempi huoli on se, ettö riittääkö jämälangat?

Lontoossahan oli luonnollisesti kallista. Periaatteessa eurot oli käännetty suoraan punniksi: esimerkiksi Regian Handdyed effect -sukkalanka on Suomessa sen 8€, kun Lontoossa Liberty-tavaratalossa sen hinta oli jotain 12 puntaa... Lankoja kuitenkin ostin All the Fun Fair nimisestä pikkuputiikista. Kallis oli lasku, en uskalla edes kääntää euroiksi, mutta langat olivatkin pääostokseni koko matkalla. Ihania lankoja ostinkin:

Meilenweit Merino

Ensimmäisenä mukaan valitsin tämän superpätkärääkätyn langan. Kyseessä on Lana Grossan merinosukkalanka. Tämä oli myös halvin langoista. Olen etsinyt juuri tällaista lankaa yhtä sukkaohjetta varten ja nyt sen löysin. Tälle on siis ohje, toisin kuin kahdelle muulle.

Dream in Color Smooshy

Tämän löytämisestä oli onnessani. Dream in Colour Smooshy! Hinta oli pelottava, mutta ilman visaa en tätä taida mistään nettikaupastakaan saada. Ihana väri, ihanan pehmeä, ihana ihana ihana! Tätä varmaan haudon ikuisuuden ihkulankalaatikossa, kun en tiedä täydellistä sukkaohjetta tälle vielä.

High Weald Fibre Factory

Tämä tarttui mukaan viimeiseksi ja on samalla ainoa brittiläinen lanka. High Weald Factoryn sukkalankaa mielenkiintoisessa vihreässä sävyssä. Tykkäsin silti. En tiedä tälle ohjetta, yksi olisi mielessä mutten halua käyttää tätä siihen.

Olisin voinut ostaa vaikka kuinka monta kerää kyseisestä kaupasta ja tilpehööriä kanssa, mutta rahat vähän niinkuin loppuivat. Pidin kuitenkin kyseisestä kaupasta.

Liberty-tavaratalosta ostin kirjan: Kim Hargreavesin Thrown Together. Siellä oli esillä kaikki Hargreavesin kirjat, mutta tämä tuntui heti omalta. Melkein kaikki mallit meni toteutuslistalle. Stailaus on kirjassa ihanan raikas ja mallit ihania.

Thrown Together

Joten lyhyesti sanottuna: kaikki on ihanaa. :D Muita ostoksia olivat uusi lompakko, kännykkäkoru, hattu ja paljon herkkuja(Mark&Spencer on rakkaus). Vaatteita en ostanut vaikka piti, koska en löytänyt mitään kivaa. Topshopissa ei ollut mitään, American Apparelissa hirveitä rytkyjä, COSilla oli outoja vaatteita ja Urban Outfitterissä en osannut mitään ostaa tai kokeilla, vaikka kauniita vaatteita olisi ollut. Siinä se. Olenkohan pudonnut muodin kehityksestä jälkeen, kun mikään uusi muoti-ilmiö ei enää kiinnosta?

Ei kommentteja: