keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Kesäkuun projekteja.

Eiliselle suunniteltu postaus siirtyikin tälle päivälle, mutta se ei varmaan haittaa- Osakseen viivästymiseen saattoi vaikuttaa se, että onnistuin tökkäämään oikean keskisormeni kynnen johonkin niin voimalla, että se osaksi lähti irti... Voitte vain kuvitella sen kivun. En yhtään ihmettele enää, miksi kynsien repimistä käytetään kidutuksena. Kuvat otin urhoollisesti eilen, vaikka sormeen koski(kyllä se on tänäänkin kipeä, mutta vain koskettaessa kipeää kohtaa). Laitoin kesäkuun projekteja samaan kuvaan. Kaksi salaista projektia eivät päässeet mukaan, koska niiden tulevat omistajat voisivat nähdä ne ja siinähän menisi syntymäpäiväyllätys pieleen.

June's projects.

Vasemmalta oikealle: Sininen sukka on ehdottomasti tehtävä, ensimmäinen sukka on ollut valmiina jo pitkään. Vaaleanpunainen on Paraphernalian alku, aivan ihana malli neuloa! Sen alapuolella on Novitan Tennesseetä, josta tulee bolero. Keltaisesta langasta valmistuu yhä hämähäkkisukat ja vaaleansinisestä langasta tulee Cookie A:n suunnittelemat Mysteerisukat.

Olen päässyt mukaan sellaiseen haasteeseen kuin 52 Pair Plunge IV(Ravelryssä). Tarkoituksena on neuloa 52 sukkaa vuoden aikana. Aika alkoi eilen ja loppuu ensi vuoden toukokuun viimeinen päivä. Siinä on muutama sukka neulomiseksi. Aloitankin haasteen tekemällä loppuun keskeneräisiä sukkia, joilla pääsen heinäkuun puolelle. Lisäksi joululahjoiksi menee kaikille sukkia, 10 sukkaparia siitäkin tulee. Siihen menee pari kuukautta, paksusta langasta kun neuloo(eli vähennetään seiskaveikkaa varastosta). Kaikki saa värikkäät sukat lahjaksi, halusivatpa tai eivät!

Sitten olen ryhmässä nimeltä Sock Knitting Anonymous, jossa on aina kuukauden haaste. Haasteessa neulotaan aina sukkapari, jolle on eri vaatimuksia, tekniikka, suunnittelija jne. Sukkaparin neulomiseen on aina aikaa kaksi kuukautta. Toukokuun haaste on tuo mysteerisukka. Tiedän jo, minkä aion neuloa kesäkuun haasteeseen, mutta jostakin työstä täytyy ensin vapautua puikot.

Bolero Tennesseestä on taas vastine Lankalaatikon kesäneulehaasteeseen. Alun perin meinasin muuta, mutta päädyin sittenkin boleroon: se on ollut listalla jo jonkin aikaa ja samalla vähennennän Novitaa pois lankavarastosta.

Kesällä on paljon tekemistä. :)

Ei kommentteja: