lauantai 26. kesäkuuta 2010

Lankaähky osa 3: Perussukkalankaa.

Tämä viikko on mennyt nopeaa. Tultiin maanantaina Provinssista kotiin ja sitten olen tehnyt niin töitä kuin kirjoittanut esseetä. Lisäksi olen saanut flunssan ja täten Juhannus vietetään kotona löhöten(lue:kirjoittaen esseetä). Eilen ja toissapäivänä pidin vapaapäivän kirjoittamisesta, mutta tänään pitää jatkaa, että saan sen valmiiksi. Esittelen nyt kuitenkin lankatilauksen viimesen osuuden, jonka jaksoin vasta eilen kuvata. Langat hain jo viime viikon torstaina.

More sock yarns....

Langat tilasin TitiTyystä. Vihreä, oranssi ja violetti ovat Kirjo-Pirkkaa ja pallokerä on Schoppel-Wollen Zauberball. Oranssi on virheellinen lähetys, koska tilasin puna-oranssin kerän nro 31, mutta tuo oranssi on nro 46... En jaksanut valittaa, hinta oli sama ja äiti tykkäsi väristä. Äiti saa siis sukat tuosta langasta. Vihreästä tulee sukat puolisolle, hän itse valitsi värin. Violetille langalle on jo valittuna vaihtoparin lähettämä sukkaohje. Ihmepallo jää siis ainoaksi kysymysmerkiksi, mutta eiköhän sillekin löydy ohje.

Olen viime aikoina tutkinut ahkeraan sekä lankavarastoani että ohjejonoa. Olen sovitellut neljä neuletakkia langoistani. Jouduin hylkäämään kolme keskeneräistä neuletakkia, koska ne eivät sopisi päälleni. On se niin järkevää valita koko vanhojen mittojensa perusteella. No kuitenkin, tulossa on seuraavat neuleet: vaaleanpunainen neuletakki, violetti, marianneraitainen ja petrooli neuletakki. Ensin teen valmiiksi huivin ja kolmet sukat.

Ei kommentteja: