lauantai 17. heinäkuuta 2010

Paketteja.

Viime aikoina en ole jaksanut hirveämmin blogia päivittää. Etenkin kun tiistaina minulle selvisi, että eräs kurssityö pitää palauttaa kolmen viikon päästä ja en ollut edes ajatellut asiaa. No minä aloitin kurssityön tekemisen. Onneksi aihe ei ole kovin vaikea ja saan sen tehtyä. Onpahan tehtynä. Tänään tein alustavan lukujärjestyksen. Selvitin mitkä kurssit minulta puuttuvat kandin tutkinnosta ja onneksi sain kaiken mahtumaan ja päälle vielä kaksi maisterivaiheen kurssia. Nyt mietin saisiko mahtumaan sivuaineopintoja.

Neuleita olen aloittanut ja melkein saanut valmiiksi. Kaksi työtä olisi tarkoitus saada tehtyä loppuun ennen kuun loppua, että tällekin kuulle tulisi kulutusta. Jättäidyin pois 52 pair plunge ivstä. Surullista, mutta ei minulla ole aikaa. Enkä jaksa neuloa sukkia niin paljoa. Ehkä yhdet sukat kuussa. Ja lopettaa yhdet keskeneräiset. Se siinä.

Mutta paketteihin. Viime viikon perjantaina(!..aika kuluu liian äkkiä) sain Jämälankaprojektista voittamani palkinnon. Arvontapalkinto on TiiQ:n tekemä Buttercup Bag. Suloinen ilmestys, mietin hetken minkä hyvän käyttötarkoituksen sille keksisin. Siitä tulee korujen säilytyspussukka. Tällainen koko omaisuuden mukanaan rahtaaja ei sitä laukkunakaan voisi käyttää, mutta korut ovat tarvinneet säilytyspaikan. Väsyneenä nimesin kuvan laukuksi...

Laukku

Toinen paketti on torstaina saapunut vaihtopaketti.

Vaihtopaketti.

Paketissa oli Punta Yarnsin merinosukkalankaa, Regian Hand-dyed effect kerä, karkkia ja parin itse tekemä projektipussukka sekä pinssi. Paketti oli kiva yllätys raskaan työpäivän jälkeen. Karkkipussi syötiin jo. Oli hyviä nameja. En tiedä lukeeko parini tätä, mutta pahastutko, jos teen merinosukkalankavyyhdeistä huivin?

Olisi minulla yksi kesäkuussa valmistunut työ esittelemättä. En ole vieläkään otattanut siitä kuvaa. Tired much?

Ei kommentteja: