keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Silkki-alpakkaa.

Tänään on ollut kuuma ja tympeä päivä. Töissä kaikki meni mönkään ja hirvee hiki koko ajan. Oi milloin tämä helle loppuu? No sen verran jaksoin töiden jälkeen, että kävin postissa hakemassa paketin ihanine sisältöineen.

Silke Alpaca

Dropsin Silke Alpacaa 14 kerää. Noin kuukausi sitten meinasin tilata tämän erän, mutta karvas hinta sai minut perumaan tilauksen. Sunnuntaina luin Prosessineulojasta, että Silke Alpacan valmistus lopetetaan(muun muuassa). Päätin siis toimia. Kuten mieskin totesi, näitä lankoja ei myöhemmin saa, parempi siis tilata nyt vielä kun voi. Ja kyllä kannatti.

Silke Alpaca

Pelkäsin niin värin olevan kauhea kuin langan olevan hirveän tuntuinen. Tai että keriä ei olisi enää tarpeeksi jäljellä. Onneksi pelot olivat turhia. Väri on just sopiva, ei liian räikeä eikä liian tumma. Lanka on jännän tuntuista, pehmeää ja lämpöistä. Aivan liian lämpöistä neuloa tällä ilmalla, joten kerät jäävät odottelemaan syksyn viileitä tuulia.

Silke Alpaca

Kallista, mutta sen arvoista. :)

2 kommenttia:

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kauniita ovat - ja tosiaan kannati toimia ajoissa! Esim. Silke Tweedistä olivat muutamat värit jo loppu/ tosi vähissä kun viime lauantaina kävin Tapiolla. Toki muilla Dropsin myyjillä voi olla paremmat varastot.

Ladetsu kirjoitti...

Niin. Tapiolla tätä väriä ei ole ollut pitkään aikaan. Jostain kumman syystä Poppelissa vielä oli. Onneksi. :) Mitähän Drops tuo näiden lankalaatujen tilalle?