keskiviikko 11. elokuuta 2010

Syksy saapuu ehkä sittenkin!

Pyydän anteeksi, etten ole vähään aikaan kirjoittanut. Aiheita on tullut jonoksi asti, mutta viime viikko meni niin jännissä tunnelmissa, etten malttanut kirjoittaa. Eilen taasen oli mahapöpön kourissa. Onneksi tänään on helpottanut. Viime viikolla heräsin kesäuniltani ja energia virtaa suonissa. Mä en oikein tiedä mihin sen purkaisin: eilen oli tuskallista maata sängyssä kun olisi halunnut ryntäillä vaan ees taas. Syytä energiatason nousuun on monia, mutta yksi on selkein: Syksy on tulossa.

Minä rakastan syksyä ja sen kirpeitä sumuisia aamuja. Sitä herää helteiden jälkeen koomasta ja jaksaa taas kaikkea. Kuten neuloa. Neljä työtä ovat valmistumassa ja oletettavasti valmistuvat tämän kuun aikana. Tulee kiva lisä kulutukseen.

Pohdiskelin myös lankalakkoani ja sen järkevyyttä: mitä järkeä on totaalilakossa, jos ei saa edes ostaa lankaa keskeneräiseen työhön? Näinpä ostan jossain vaiheessa yhden kerän Regia Silkiä: aloitin jämäkeristä sukat, jotka vaativat yhden kerän avukseen. Alunperin meinasin tehdä sukat loppuun toisen langan avulla, mutta tajusin, ettei se näyttäisi kovin kivalta. Lisäksi annoin luvan ostaa virkkauslankaa, koska no... Semmoista ei minulla ole varastossa ja palo virkkaamiseen on syttynyt. Syy selviää ihan postauksen lopussa.

Mutta niihin viime viikolla saapuneisiin lankoihin. Tilasin heinäkuun lopulla Priimasta Malabrigon lankoja: 150 grammaa Lacea ja 200 grammaa Worstedia.

Last yarn order from July.

Niin kauniin värisiä ja niin pehmeitä. Olen todella tyytyväinen tilaukseeni. Worstedista minulla on jo tekeillä niille valittu myssymalli. Pitsilangasta tulee Whispy(höyhenkevyt neuletakki). Tykkään!

Ja sitten siihen virkkausintoon: maanantaina saapui minulle kaksi kirjaa: Neulekirja ja Pitsikirja. Minä rupean virkkaamaan pitsiä!

Suosittelen kumpaakin kirjaa. Varmaan tulee höpistyä enemmän kummastakin kunhan tutkii niitä enemmän.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oh, mitkä herkku värit langoissa!

Ladetsu kirjoitti...

Ne on kyllä aika ihania värejä. :)