sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Punainen on pop, osa 2.

Sitten niitä lankoja... Niiden esittely on vienyt aikansa, koska ei ole vain huvittanut. Uudet langat eivät ole tuottaneet samanlaista iloa kuin ennen ja olen haudannut ne syvälle lankalaatikon uumeniin. Nostan ne sieltä parin kuukauden jälkeen, eiköhän ne silloin ilostuta. Etenkin kun väreissä ja laadussa ei ole mitään valitettavaa.

Regia Silk 4ply
Tosin tämä lanka tässä värissä sai hieman innostumaan. Löysin vihdoinkin Regia Silkiä punaisena! Näistä tulee luultavasti Lady's Silk Socks vai-mikä-se-ohje-olikaan-nimeltään.

Sandnes Garn Alfa
Isä toivoi Karpo-hattua Neulekirjasta ja nämä langat valkkasin sen väritykseksi. Koska lankaa jää jäljellekin ja en erityisemmin välitä näistä väreistä, puoliso saa uuden hatun(ei kuulemma haittaa). Ostin tuota moniväristä vielä yhden kerän tämän eli syyskuun puolella, koska lanka loppui kesken.

Cascade 220 Heathers
Ihanaa Cascade 220 Heathersia kauniissa värissä. 5 vyyhtiä riittää toivottavasti Amelia-neuletakkiin. Palaan näiden vyyhtien pariin heti kun lankaähky helpottaa. Eli lokakuussa?

Opal
Opal
Kaksi kerää Opalia. Punaisesta tulee sukat minulle(malli valittuna), punavioletista taasen sukat puolisolle. On niin puolison väristä, ettei siitä voi itselle sukkia tehdäkään.

No, nyt on syyskuu. Tässä kuussa meinasin neuloa ainakin kahdet sukat, neuletakin ja huivin. Kaikki ovat aloitettuja töitä. Kummassakin sukkaparissa toinen sukka on jo valmis. Neuletakissa on valmiina takakappale. Ai niin ja ne kaksi hattua: isälle ja puolisolle. Isän hattu on melkein valmis jo.

Ei kommentteja: