lauantai 9. lokakuuta 2010

Käsityömessut 2010

Kävin tänään Oulun käsityömessuilla. Menimme heti aamukymmeneksi, jonotimme älyttömän pitkässä jonossa ja sisällä väisteltiin ihmisiä. Välillä miettii, että minne niillä ihmisillä on niin kiire, ettei voi muista väistellä vaan pitää töniä ja rynniä. Oltiin paikan päällä tunti, jonka jälkeen olin saanut budjetin käytettyä ja oltiin kyllästytty ihmismassaan. Mukaan tarttui ihanan makuista rommihunajaa sekä lankaa.

Lots of soft yarns.

Ihania, pehmoisia lankoja huiveihin ja hattuihin. Huomaa, että punainen kaikissa sävyissään on tämän hetken lempiväri. Tuo punainen vyyhti on Manos Silk Blendiä, jota olen jo pitkään haikaillut. Samoin Kauhavan kangasaitan lankoja olen ennenkin silitellyt, mutta ei tullut ostettua ja on harmittanut(nyt tiedän että niitä myydään myös Oulussa). Kahdesta silkki-merinovyyhdistä tulee yhdessä hieno raitahuivi. Siloista tulee hattu.

Mutta jotenkin tuntuu, että viimevuotiset messut olivat kivemmat. En tiedä miksi. Ehkä olisi pitänyt mennä sunnuntaina. Ai niin ja kokeilin rukilla kehräämistä. Ei tullut yhtikäs mitään. Mutta se varmistui, että rukin minä haluan. Joten laitan säästörahaston pystyyn.

6 kommenttia:

Judiuni kirjoitti...

Mitä rukkia pääsit polkemaan? :-o

Ladetsu kirjoitti...

Lennun pajan pisteellä Kromskin Fantasyä(ilmeisesti). Näytöskehrääjä kysyi haluanko kokeilla kehräämistä, kun sitä ennen kyselin rukeista, joita heillä on myynnissä. Oli mukavan tuntuinen rukki. :)

Kytsätär kirjoitti...

Oi, jo toinen tänä iltana lukemani blogi, joka on päässyt messuille. Sinulla on oikea värimaku..siis minun mieleen. Onnea hankinnoille, kuten jo neuleaddiktiolle kirjoiten..tulkoon rakkaita tuotteita hankinnoistasi.

Ladetsu kirjoitti...

Kiitos, värimaku on mennyt aika reippaasti punaisen puolelle tämän vuoden aikana. Valitsin jo silkki-merinolangoille huiviohjeen, saa nähdä milloin sen ehtii neuloa. :)

Marika kirjoitti...

Kauniin värisiä lankoja olet hankkinut ! Tein juuri tuosta turkoosista Pandasta tytölleni kämmekkäät ja tykästyin lankaan.

Ladetsu kirjoitti...

Kiitos, messuilla oli paljon kauniin värisiä lankoja. :) Turkoosista Pandasta saatan neuloa kädenlämmittimet itselle.