maanantai 18. lokakuuta 2010

Neulon ja virkkaan vain.

Kunpa voisinkin. Sen sijaan opiskelu vie paljon aikaa. On esseetä, ryhmätöitä ja harjoituksia. Joka päivä väsyttää ja silti pitäisi jaksaa tehdä vaikka mitä. Onneksi on neulominen ja virkkaus. Se rentouttaa ja saa hyvälle tuulelle. Tulee tehtyä jotain kaunista sen sijaan, että pohtisi kaavioita ja koodia. Kolmen viikon päässä häämöttää yksi niistä harvoista (kirja)tenteistä, joita minulla tänä vuonna on. Se on ainoa tentti, joka minulla on syyslukukaudella. Onneksi. Kaikki muut kurssit suoritetaan harjoitustyöllä tai esseellä.

Sain muuten äsken valmiiksi ensimmäisen joululahjan! Jo lokakuussa! Aloitan kohtapuoliin seuraavan neulomisen. Tuli nätit sukat, kyllä niistä seiskaveikoistakin on johonkin. Lankaa meni yhteensä 105 grammaa. Sukkia on aikomus neuloa vielä yhdeksän paria ja jos kerkiää niin kaksi bonusparia. Siitä voi laskea kuinka paljon seiskaveikkaa kuluu(mutta jää sitä senkin jälkeen reippaasti jäljelle).

Lopuksi kauniita kuvia ihanasta japanilaisesta virkkauskirjasta(jossa taitaa olla neuleohjeita). Kirja on jo pitkään vilissyt pitkin blogistaniaa ja täten olen haaveillut kirjan hankkimisesta tovin. Tilasin sen Etsystä luotettavalta myyjältä(Varoitus! Linkin klikkaaminen johtaa 99% tapauksissa kirjojen tilaamiseen!) ja luultavasti tilaan uudelleenkin. Japanilaiset vaan osaavat tehdä ihania käsityökirjoja.

Japanese craft book

Japanese craft book

Japanese craft book

Japanese craft book

On kai sanomattakin selvää, että ainakun kaipaan jotain söpöä ja ihanaa katseltavaa, kaivan esiin tämän kirjan?

Ei kommentteja: