lauantai 30. lokakuuta 2010

Syntymäpäivä.

Huomenna olen taas vuoden vanhempi ja sen kunniaksi ostin perjantaina(eli eilen) sukkalankaa:

Regia Jazz Color

Fortissima Alpaka

Tuin kotikaupungin ihanaa "uutta" lankakauppaa samalla. Regian Jazz Coloursia 100 grammaa ja Fortissiman Alpakaa 100 grammaa. Ensimmäinen on nätin väristä ja jälkimmäinen superpehmeää ja -lämmintä. Langat tulee neulottua varmaan joskus ensi vuoden puolella, mutta ei se haittaa. Hyvää ja kaunista lankaa on mukava säilöä. Saatanpa käyttää tuon Regian Cookie A:n uusimman kirjan mallien neulomiseen.

Ostin taannoin lankaa, tosin en omaan säilöön tai käyttöön, vaan äidin hattua varten. Hän pyysi hatun jo joskus syyskuussa, langat ostin pari viikkoa sitten. Hatun neulon ehkä ensi kuussa?

Alfrida Rianna Big
(Huono kuva mutta värin saa ainakin selville.)

Lopuksi voisin kertoa, että vanhojen lankojen neulominen ja virkkaaminen on ollut mukavaa. Joululahjasukat ovat edistyneet ja aloitin myös tiistaina sukat itselle Nallesta. Niistä tulee todella hienot. Teen toiset samanlaiset sitten erivärisinä.

Lopuksi kuva Rose Mohairsta. Ostin sitä monta kerää toissakesänä ja nyt kehittelen pusero/neuletakki-ideaa langoille. On nimittäin niin kaunis väri, ettei tuota stashissä loputtomiin haluaisi pitää.

Novita Rose Mohair

2 kommenttia:

jina kirjoitti...

Hyvää synttäriä! :)

Ladetsu kirjoitti...

Kiitos. :)