maanantai 15. marraskuuta 2010

Halutaan lisää aikaa. Mistä sitä saa?

Heipä hei rakkaat lukijani! Taas on yli viikko vierähtänyt ihan tuosta noin vaan. Onneksi kaksi vanhaa kurssia ovat nyt ohi ja voin keskittyä noihin viiteen, jotka minulla on tällä hetkellä. Vai onko minulla kuusi kurssia? Ei voi tietää. Tällä viikolla pitää ahertaa, jotta saan kiinni rästitehtävissä. Ehkäpä se siitä helpottaa.

Lauantaina meinasin jo blogata ja otin kamerankin esille kuvatakseni uusimmat ostot(ne Eskimot ja yhden uuden Steppin... jos mihinkään lankean niin se on pätkärääkätty Stepp. Mutta se oli sentään alennuksessa ja olen hipelöinyt tuota väriä koko syksyn), mutta ruton akku oli loppu! Ja koska olin vanhempien luona, niin laturi oli tietysti parin sadan kilometrin päässä! Argh! No nyt vaikka olen samassa huoneessa laturin kanssa, en jaksa kaivaa sitä esille. En ole edes varma siitä, missä se on...

Lankojen ostoa välttelen vieläkin, huonolla menestyksellä. Tajusin juuri, että Tennessee kokoelmassa on valkoisen kerän kokoinen kolo. Tarvitsen ehdottomasti valkoista virkkaustöihin. Mutta koska en tämän vuoden aikana ehdi mitään uusia virkkaustöitä aloittaa, ostan kerän joskus sitten kun huvittaa.

Mitähän muuta? Nooh... Joskus syyskuussa ostaessani uuden langattoman hiiren(koska edellinen oli kaputt) luvattiin patterin kestävän ainakin 8 kuukautta. Puolison kanssa ihmeteltiin, että kestääpä kauan. Eipä se kestänyt. Patteri tyhjeni tänään kesken lotron pelaamisen. Toisin sanoen patterin kesto oli luultavasti mitattu niin, että henkilö käytti hiirtä maksimissaan tunnin päivässä. Kuinkahan monta tuntia minä olen koneella päivittäin? En halua edes tietää.

Minulla olisi valmiita töitäkin esiteltävänä, mutta kun se kameran akku. Näinpä annan teille kaksi uutta linkkiä ihaniin inspiraatiokuviin:

Emma Lambin massiivinen kuvakokoelma
Dottie Angelin blogi

Kummastakin saa paljon inspiraatiota ja iloa elämään. Muuten en varmaan jaksaisi pakertaa keskeneräisten töiden vuorta. Odotan aikaa, kun niistä edes 80% olisi valmiina. Värikkäät virkkaustyöt ja kauniit sukat...

Sitä odotellessa.

2 kommenttia:

Minnamarim kirjoitti...

Tiedän niin tunteen, ku tuntuu et kaikki hommat vaan kasaantuu ja kasaantuu! Mut kun pilkkoo ongelman palasiks, ja tuhoaa yhden palasen kerrallaan, niin kyl se siitä:)
Tsemppiä!

Ladetsu kirjoitti...

Kiitos tsempistä. Se tulee tarpeeseen. :)