sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Nallesukat II ja Amelia.

Kameran akku löytyi, akku latautui ja lauantaina oli valoisa päivä. Puoliso piti laittaa kuvaamaan, koska itse en käsien tärinältä pysty kuvaamaan yhtään mitään. Nyyh.

Nallesukat II

Malli sama kuin edellisissä.
Langat: Novita Nalle violetti ja Nalle Kukkaketo Syreeni.
Menekki: 78 grammaa.
Puikot: 2,5 mm

Sukista tuli kyllä ihanan keväiset. Näitä passaa pitää.

Amelia

Malli: Amelia
Lanka: Cascade 220 Heathers
Menekki: 467 grammaa
Puikot: 4mm ja 3,5 mm

Tämä neuletakki ei ole niin onnistunut kun sen toivoisi olevan. Koska pelkäsin langan loppuvan kesken, en tehnyt helmasta pidempää. Olisi pitänyt, koska pitkäselkäisenä tämä jää hieman lyhyeksi. No ehkäpä käyttöä löytyy silti.

Sepä niistä. Toi käsien tärinä on tosi inhottavaa, olen aina kärsinyt siitä, mutta nyt se on pahentunut. En tiedä miksi. Muutin lääkityksen ottoaikaa aamuksi. Toivottavasti se auttaa. Muuten täytyy ostaa kamerajalusta ja sen avulla ottaa kuvia.

Minulla on ilouutinen: palapeiton kaikki palat ovat valmiita ja olen aloittanut palojen yhdistämisen. Joten iso kulutus tulee tälle vuodelle(900 grammaa). Olen saanut valmiiksi myös yhdet joululahjasukat lisää. Ja eräälle moneen otteeseen epäonnistuneeseen sukkamalliin löysin vihdoinkin sopivat langat ja hyvältä näyttää. Lopputuloksen näette toivottavasti vielä tämän vuoden puolella. Voin kertoa sen verran, että eipä olisi uskonut miten hyvä yhdistelmä tulee tylsästä vaaleansinisesta ja räikeän raidallisesta sukkalangoista.

Ei kommentteja: