perjantai 31. joulukuuta 2010

Joululahjasukat

Joulu on ohi ja kohta on jo uusi vuosi. Minulla olisi paljon sanottavaa viimeisestä kahdesta viikosta, mutta en aio sanoa mitään. Ne ovat sellaisia asioita, joita ei julkiseen blogiin laiteta. Sanonpa vaan, että matkailu rasittaa vuosi vuodelta enemmän. Nyt on kiva olla kotona oman kullan kanssa kahdestaan.

Mutta ilouutisia: sain valmiiksi kaikki joululahjasukat ennen jouluaattoa! Aatonaattona sain viimeisen sukan valmiiksi ja sitten viimeistelin kaikki kuusi paria. Aattona jännitin, mitä lahjottavat sanovat sukistaan. Onneksi kaikki, jopa veljeni, pitivät sukistaan ja kaikki sukat olivat sopivia! Ukki epäili, että olin salaa käynyt mittaamassa hänen jalkansa koon. Hyvä näin.

Tässä on yhteiskuvia kaikista sukista:

PC240828

Joulusukat

PC240821

Lankana on Novitan 7 veljestä. Kaikki langat on omasta varastosta ja joillakin on ikää kolmisen vuotta. Lankaa kului yhteensä 633 grammaa eli seiskaveikkavarasto vajui aika hyvin. :)

Minulla olisi ihan hirveästi asiaa, mutta taidan jakaa ne aihealueittain. Huomenna teen lankavarastoinventaarion sekä paljastan kuluneen vuoden tuloksen(heikkohermoisten kannattaa jättää jälkimmäinen lukematta). Sitten on sukka- ja kirja-asiaa sekä lanka-asiaa. Yhdessä tai erikseen, luultavasti yhdessä. Sitten ehkä käsitöihin liittymätöntä asiaa.

Tänään ollaankin kotona sen sijaan, että mentäisiin katsomaan ilotulitusta. Eilinen pitkä lenkki aiheutti jalkoihini ihanat hiertymät(hikinen jalka + hikiset sukkahousut + pitkään kävelyyn sopimattomat kengät = huono yhdistelmä) ja nilkka muljahti muutamaan otteeseen niin, että tänään se on ollut kipeä ja hieman turvonnut. Kiva on silti olla vain kotona.

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja: