tiistai 18. tammikuuta 2011

Joskus täytyy odottaa vuosi jotain hyvää.

Vuosi sitten tammikuussa Ilu laittoi kauppaansa ison kasan Pukk1luja, joita en lankalakkopuuskassa ostanut yhtään, vaikka olin päivityksen aikaan paikalla. Jälkeenpäin on harmittanut ja paljon. Erittäin paljon. Erittäin paljon on harmittanut myös tänään ja viime viikolla, kun en päivityksistä osanut mitään, koska haluan pienentää lankalaatikkoa. Nyyh. Mutta takaisin Pukk1luihin. Huomasin kuun alussa, että eräällä kanssaräveltäjällä oli myynnissä kaksi Pukk1lua. Päätin toimia ja korjata erheeni. Nyt minulla on kaksi kauniin väristä vyyhtiä.

Handu Pukk1lu

Totinen Rosamunda ja totinen syvä punainen. Näistä tulee huivi, tarkemmin sanottuna 3/4 hap shawl. Kyseisestä mallista tykkään niin paljon, että minulla on varattuna lankaa kolmea eri versiota varten: ensimmäinen Pukk1luista, toinen silkki-merinolangoista ja kolmas Vuorelman Satakielestä.

Olen miettinyt tämän vuoden "lankalakkoa". Sehän ei ole oikeasti lankalakko, vaan minä välttelen lankojen ostamista. Vaikeaa se on. Haluaisin keskittyä enemmän laatikoiden tyhjentämiseen ja kivojen lankojen neulomiseen. Joten vuoden mottona voisikin olla varasto pienemmäksi kerä kerrallaan.

2 kommenttia:

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Yksi tapa karsia lankavarastoa on tosiaan tuo vaihtarit - tai "ystävämyynti" eli sopivalla summalla kanssaneulojalle. Olisi minulle tarpeen, sillä" joskus hankitut langat" eivät enää puhuttele. On tosi vaikeaa minulle neuloa jotain "jotta pääsen siitä eroon" . Sen sijaan koetan aina löytää sen instpiraation.

Ladetsu kirjoitti...

Olet oikeassa, jos langat ei puhuttele, niin ei niitä huvitakkaan neuloa jotain randomtyötä. Olenkin keräillyt sell/trade-puolelle lankoja, jos joku vaikka niitä tarvitsisi. Ostaisin useamminkin muiden lankoja, ellei kissa-allergia rajoittaisi vaihtoehtojen määrää.