sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Tuulian paitapaja.

Eilen tosiaan oli Tuulian paitapaja, jossa opeteltiin tekemään paita TTS-metodilla(eli lyhenne sanoista The Tailored Sweater). en voi muuta sanoa kuin se oli parhaiten käyttämäni viisikymmentä euroa. Opin niin paljon uutta ja hyödyllistä, että... sitä ei voi sanoin kuvailla.

Opin muun muuassa:
- TTS-metodin tietysti
- järkevämmän ja siistimmän silmukoiden aloitustavan
- sen, että olen tehnyt kaksi oikein yhteen väärin. Ennen en tehnyt, olen varmaan jossain vaiheessa sekoittanut sen johonkin muuhun
- kannattaa tehdä mallitilkku
- tuntemaan uusia ihmisiä
- ei kannata neuloa monta tuntia putkeen: kädet tulee kipeäksi.

Olen niin tyytyväinen. Aion soveltaa TTS:ää heti tekeillä olevaan neuleeseen. Täytyy ensin tehdä aloituksesta mallitilkku ja kattoa mitä se sanoo pesukoneesta tultuaan. Suosittelen menemään Tuulian paitapajaan, jos saat mahdollisuuden. Se kannattaa.

Eilen muuten oli kaunis auringonpaiste. Olisi ollut hieno sää ottaa kuvia, mutta en kerinnyt. Tänään tietysti aurinko ei vilahtanutkaan. Pyh. En sitten voinut ottaa kuvia. Millonkahan se aurinko seuraavan kerran paistaa? Lankavarasto on päivittämättä...

Lisäksi eilen illalla aloitin ihanan neuletyön. Se ei liity paitapajaan muuten kuin, että käytin oppimaani silmukoiden luomistapaa ja tein neulo kaksi oikein yhteen oikein. Kuvia tulee heti, kunhan se on valmis. Työ on yhdestä uudesta kirjastani, jonka hain perjantaina postista. Kirjan/-tkin esittelisin, jos saisin siitä/niistä otettua kuvan.

Ei kommentteja: