lauantai 1. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet kujeet (jälleen kerran)...

Aamupäivästä käytin aikaani siihen, että olisin tehnyt lankainventaarion ja asetellut kaikki lattialle ja kuvannut langat sekä samalla asettanut tavoitteen tälle vuodelle. Mutta... Kun olin raahannut suurimman osan langoista lattialle, huomasin niitä olevan tuhoton määrä vielä kaapissa enkä jaksanut ottaa niitä esille. Koska ne olisi pitönyt tunkea takaisin sinne. Joten jälleen kerran kuva, jossa on suurin osa langoistani:

Most of my yarns in 2011

Tähän aikaan vuodesta on ihan hirveetä ottaa kuvia yhtään mistään, siksi upea salamakuva. Tuosta puuttuvat kokonaan ne langat, jotka jäivät kaappiin, purkukorin antimet, suurin osa jämäkeristä, töissä kiinni olevat langat ja koti-kotona olevat langat. Matto siis tulisi reippaasti peitetyksi. Huh huh, lankaa minulta ei ainakaan puutu.

Tavoitteesta tulee hankalampi tulevaa vuotta ajatellen. Tavoite nimittäin on: "Vuoden päästä minulla on vähemmän lankaa kuin kuvassa." Se jääköön nähtäväksi. Lankoja kun on enemmän kuin kuvassa.

Viime vuoden tulokset:

- Ostin/sain lankaa yli 16 kiloa(apua! ei näin tänä vuonna)
- Neuloin/virkkasin yli 7 kiloa
- Eli lankavarasto kasvoi yli 8 kiloa

Jos neulon yhtä paljon kuin tänä vuonna ja ostan vähän lankaa, niin varasto pienenee sopivasti?

No pitää olla ahkera, mutta ei stressata turhaan. Viime vuonna moni kuukausi oli sellainen, että en neulonut juuri mitään stressaamisen takia. Nyt alkuvuodesta neulon Cookien sukkia, puolison syntymäpäivälahjan, äidin hatun ja keskeneräisiä töitä valmiiksi. Siitä on hyvä aloittaa.

2 kommenttia:

jina kirjoitti...

Hups, sulla tuli sitten ihan kunnolla lisää lankaa :) Tosi ihania lankoja vaikka kuinka paljon. Tsemppiä tavoitteeseen!

Ladetsu kirjoitti...

jina, Niin niitä kerkisi kertyä. Kiitos tsempistä. :)