tiistai 1. helmikuuta 2011

Tammikuu 2011

Tammikuu tuli ja meni. Nopsaan. Yhtäkkiä olikin jo helmikuu. Ei se haittaa. Se pimeys oli ahdistavaa. Nyt kun aurinko paistaa useammin, tuntee olonsa huomattavasti pirteämmäksi. Lisäksi on kivempi ottaa kuvia, kun niistä ei tule harmaata mössöä.

Olen miettinyt uudenlaista raportointitapaa. Ajatettelin järjestellä valmistuneet ja keskeneräiset työt lankojen ostovuoden perusteella: 2011 on tämän vuoden langoista aloitetut työt. 2010 on viime vuoden langoista aloitetut työt. Vanhat langat sisältää vuonna 2009 tai sitä ennen ostetuista langoista aloitetut työt, ajalta jolloin en kirjannut ylös ostoksia tai valmiita töitä. Lisäksi aluksi kerron talouteen ilmaantuneet langat. Kokeillaan miten uusi systeemi sujuu.

Uusia lankoja:
- 400 gr Cascade 220 (Fiiaa varten)
- 200 gr Handun PukkIlua
- 100 gr Teeteen Elegantia(kesähuivia varten, malli on ehkä valittu)

2011:
- ei valmiita töitä
- aloitin Fiian, mutta purin sen
- aloitin PukkIluista huivin ja aloitus näyttää todella lupaavalta

2010:
- Helmi kulutti tätä vuosikertaa superminijämälankakerien osalta(kauhea lause)
- aloitin Herbivoret, mutta purin ne. Liian tylsät neuloa.
- aloitin Golden Vintage Cardiganin, mutta laitoin sen hyllylle, koska aion soveltaa siihen TTS-metodia.
- tein mallitilkun Wispya varten. Itse neuletta en aloittanut.
- aloitin kirjoneulepolvisukat. Nämä tulee etenemään hitaasti.
- ehkä vielä jotain muuta? Ei voi muistaa... Ai niin! Eskimosta Modern Gardigan, on nappeja ja viimeistelyä vaille valmis!

Vanhat langat:
- peittopala Tennesseestä
- Helmin suurin osa langoista oli vuosia vanhoja(Novitaa neulojan uran alkuvaiheilta).
- 6/12 palaa valmistui seiskaveikasta Lempiväripeittoa varten. Aloitin myös seitsemännen palan ja kokeilin väriyhdistelmää toista peittoa varten.
- Tuulian paitapajassa neulon neonkeltaisesta seiskaveikasta(ihan hirvee väri!) mallipaitaa. Paita on vielä kesken.


Että siinäpä oli tammikuu. En tiedä, onko tuota tylsä lukea. Ennemmin se on itselle muistilistaksi siitä, mitä tuli tehtyä. Lankoja tuli siis 700 grammaa ja meni 274 grammaa. Ei kovin hääppöinen alku, mutta alku sekin on. On se paljon parempi, jos ottaa huomioon melkein valmiin villatakin ja valmistuneet peittopalat.

Mitäs sitten tässä kuussa? Helmikuun tehtävälistalla on asustevaihtoparin neule, puolison sormikkaat(syntymäpäivälahjatoivomus), äidille hattu ja kämmekkäät, itelle ainakin tuo huivi valmiiksi, palapeittoja eteenpäin sekä polvisukista toinen sukka suhteellisen valmiiksi. Tällä hetkellä virkkaan helmikuun CAL-palaa. Se on lähes valmis.

Paljon pientä neulottavaa ja virkattavaa.

Ei kommentteja: