keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Vaihtopaketti.

Sunnuntaina kehruumiitissä sain arkivaihtoprojektin suoraan pariltani ja samalla paljastui, että parini on Taina. Paketin teemana oli vohvelit, tuo lempiherkkuni. Nomnom. Kun ensi viikolla lähtee käymään kotona, niin täytyy pyytää, että paistettaisko vohveleita.

Arkivaihtopaketti

Kuvasta puuttuvat hillopurkki ja ne vohvelit. Marmeladikarkit meni jo parempiin suihin. Vohvelihatun neulon jossain vaiheessa kevään kunniaksi: kevätmyssyä ei minulla vielä olekaan. Kiitos paketista Taina!

Tätä kirjoittaessani tuli mieleen kaksi vohvelinpaistotarinaa ja kummassakin lopputuloksena on rikki mennyt vohvelirauta. Isän kanssa paistettiin joskus pari vuotta sitten kesällä vohveleita ja ihmiteltiin, kun vanha rauta savusi niin paljon ja käristi kaikki vohvelit mustiksi. No, rautarukka oli niin vanha(n.10v), että se ei enää pystynyt hallitsemaan kuumennusta, joten se ylikuumeni ja sulatti omat jalkansa... Päälle vuosi sitten puolison vanhempien luona päätimme tehdä vohveleita vielä antiikkisemmalla vehkeellä(varmaan 80-luvulta), joka ei tykännyt siitä, että sen rauhaa rikottiin. Se savusi ja poltti vohvelit. Hyvä vohvelitaikina meni täysin hukkaan.

Että sellaista. Sain tänään valmiiksi 3/4 hap shawlin, joten lisää grammoja tälle kuulle. Grammat tulevat tarpeeseen, koska olen taas ostellut lankoja. Tästä lankojen ostelusta turhautuneena suunnittelen jotain, mutta kerron myöhemmin mitä.

2 kommenttia:

asarum kirjoitti...

Onneksi olkoon! Voitit blogiarvonnassani pitsilankavyyhdin värjättynä toiveidesi mukaan! Lähettäisitkö minulle osoitteesi (sähköposti: yarngrimoire at gmail piste com)? :)

Luulin kommentoineeni jo eilen, mutta näemmä unohdin naputella tuon sanavahvistuksen kun oli varmaan taas liikaa tekeillä yhtä aikaa.

Ladetsu kirjoitti...

Vastasin sulle jo toisaalla, mutta jäin pohtimaan, että kuinka monelta jää kommentti lähettämättä, koska sanavahvistui unohtui tehdä?