tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kevään värejä.

No eipä minun tarvinnutkaan pitkään kärvistellä ilman konetta. Eilen tuli viesti, että koneen voi hakea huollosta. Ongelmaksi paljastui ohjelmistovika ja se korjaantui asentamalla käyttöjärjestelmän uudestaan. Eilinen menikin tiedostojen ja ohjelmien uudelleen asentamisessa. Mutta ihanaa, kun tää tuli jo takaisin, kun perjantaina on deadline kahdelle kurssityölle ja ilman omaa konetta ne olisi aika hankala tehdä.

Otin tuossa kuvan, jossa on yhdistettynä kaikenlaista käsitöihin liittyvää asiaa.

P4051127

Keskellä on uusi suomalainen käsityö- ja askartelulehti Kotivinkin 101 ideaa. Lehteä on kehuttu jo useammassa blogissa ja minä liityn kehujien joukkoon. Erittäin positiivinen yllätys ja hyvä aloitus. Odotan innolla syksyn numeroa. Pakko kuitenkin kertoa, että kyseessä ei ole kuitenkaan mikään Vogue Knittingin tapainen lehti, vaan tuo on enemmän ideoita antava kuin konkreettisiä ohjeita. Hyvä minusta. Inspiraatiolehtiä tarvitaan aina.

Sitten riputeltuna lehden ympärille on keskeneräisiä töitä ja uusi lankatuttavuus. Jos lähdetään liikkeelle lehden etureunasta ja liikutaan myötäpäivään. Etureunassa on yksi reunapitsin pätkä erästä Pitsikirjan innoittamaan kauluria varten. Näette tuloksen sitten joskus, kun se on valmis. Saattaa mennä kyllä aika pitkään, mutta ennen Saksaan lähtöä haluaisin saada sen valmiiksi. Seuraavana on Shibui Socksistä sukat ja yksi kerä Sandnes Garnin Lanett-lankaa, josta sen kaulurin neulon ja virkkaan. Nurkassa on uusi lankatuttavuus, Fleece Artistin Trail Socks, jonka ostin kanssaräveltäjältä. Nätti keväinen väri. Sen jälkeen on Dropsin Alpacasta aloitettu Atelier ja Handun kimalteista tulossa oleva huivi.

Ei minulla ainakaan neulomiset lopu!

Ei kommentteja: