lauantai 16. huhtikuuta 2011

Punainen arpajaisvoitto.

Minulla ei ole arpajaisonnea. Siksipä on vieläkin mukavempaa, kun voitan jotain.

P4151165

Osallistuin helmikuussa Asarumin blogissa järjestettyyn arvontaan ja maaliskuun alussa sain lukea, että minulla oli arpaonni puolellani! Oi sitä ilon määrää. Perjantaina sain vihdoinkin palkintovyyhtini ja se on niin nätin värinen. Just mun värinen.

Mitähän tuosta raskis neuloa? Pitsihuivin, mutta minkä mallisen? Jätänpä asian hautumaan. Ihailen ja silitän tuota vyyhtiä aina välillä ja kysyn, miksi se haluaa isona tulla. Se ei osaa vielä sanoa.

Sitten muista asioista. Tässä kuussa ei ole vielä yhtään valmista työtä! Hassua. Uskon kuitenkin, että kuun loppuun mennessä valmiina on ainakin neljä työtä: huivi itselle, kuukausittainen virkkauspala, hattu ja ranteenlämmittäjät äidille. Minä olen tehnyt Lempiväripeittoa eteenpäin ja nyt kaikki isot palat on virkattu. Enää olisi 30 kappaletta pieniä paloja. Ehkäpä peitto valmistuu toukokuussa. Siinä olisi sitten noin 1300 grammaa lankaa pois varastosta!

Ps. Tän kuun ainoa lankaostos on 100 grammaa Dropsin Limaa kauluria varten(olisin neulonut kaulurin jo, mutta puikot on varattuina siihen huiviin). Loppukuusta en edes ehdi katsomaan lankakauppoihin päin ja tällä hetkellä en kaipaa lisää lankaa. Minulla on siis mahdollisuus päästä reippaasti miinukselle tässä kuussa. Jee!

Ei kommentteja: