lauantai 14. toukokuuta 2011

Kuulumisia.

Pitkä hiljaisuus joka toivottavasti loppuu tähän viikkoon. Koska ensi viikosta lähtien olen kesälomalla syyskuun alkuun asti. No, opiskella pitää että sais jotain rahaa, mutta on se kuitenkin loma. Viimeiset neljä kesää olen tehnyt töitä koko kesän ajan.

Mutta koska on kuitenkin tapahtunut paljon, niin kerron tehtyjä käsityöasioita lyhyesti kuvien avulla.

P5111211

Olen virkannut paljon. Peitosta puuttuu enää 15 kelta-harmaata palaa.

P5111245

Purin villapaidantekelettä. Vihdoinkin. Olin niin pettynyt viime joulukuussa, kun lähes valmis villapaita(hihat puuttui) olikin niin suuri, että olisin voinut selkäpuolelle lisätä samanlaisen rintavarustuksen kuin edestäkin löytyy. Ja ei olisi ollut ahdasta. *syvä huokaus* Näistä langoista tulee sitten raidallinen lyhythihainen neuletakki TTS-metodilla.

P5111251

Shoppailin koti-kotona sijaisevassa kangasvarastossani ja löysin kivoja kankaita. Näistä tulee kivoja kesävaatteita(no jos ne kerkii kesäksi).

P5111205

Ostin lankoja lohdutukseksi. Vaikka ei ole töitä tai rahaa, niin on ainakin lämpimät varpaat ensi talvena. Nyt en tartteis enempää lohdutuslankaa, koska ei enää aika riitä kaiken neulomiseen. Paitsi että Dropsin Lima ei ole lohdutuslankaa, vaan siitä on jo tekeillä lämmin villatakki.

Mitä siis pitäisi saada kesän aikana neulottua? 5 neuletakkia, hattu, lapaset, ainakin 2 huivia ja paljon sukkia. Sitten pitää elokuussa suunnitella, mitä lankoja ottaa matkaan Saksaan. Meinasin ruveta enemmän harrastelemaan pitsihuivien neulomista vaihdon aikana, koska a)tarvitaan vain yksi 100 gramman kerä/vyyhti lankaa, b)niiden neulomiseen menee paljon aikaa ja c)minulla ei ole vielä yhtään oikeaa pitsihuivia, vaikka pitsilankaa löytyy.

2 kommenttia:

jina kirjoitti...

Ihania lankoja! *kuolaa* :) Ja hyvä idea neuloa vaihdossa pitsihuiveja. Kun ensimmäisen neulot, jäät koukkuun... olen sitten varoittanut! :D Minäkin tilasin tänään vähän lankaa, pakko oli saada kokeiluun sitä uutta dropsin lacea. Jaa, sinäkin opiskelet kesän. Ollaan sitten samassa veneessä. Gradun teoriaosaa pitäs saada eteenpäin, joten en menny töihin. Muistetaanhan silti lomailla vähäsen! :)

Ladetsu kirjoitti...

jina, Pakko myöntää, aloitin jo neulomaan pitsihuivia. Neulon sitten vaihdossa pari muuta ton lisäksi. Onnea gradun kirjoittamiseen! Lomailla pitää, ehdottomasti.

Mua ihmetyttää vieläkin ton kommentin päiväys. Miten se on voinut muka ilmestyä kaksi päivää ennen itse postausta? :D