perjantai 30. syyskuuta 2011

Stripe Study Shawl.

Huhtikuussa oli Ilun faniryhmässä Huhtikuun huivit KAL, johon minä neuloin Veeran Stripe Study Shawlin. Huivin sain valmiiksi jo huhtikuussa ja jaksoin kuvata sen vasta heinäkuussa(!). Ja nyt syyskuun lopussa sain aikaiseksi blogata asiasta.

026

Nimi: Watercolour
Malli: Stripe Study Shawl
Suunnittelija: Veera Välimäki
Lanka: Handun Talvispesiaali
Menekki: aikalailla kaikki kolme vyyhtiä meni, ahin pikkaiset kerät jäi jäljelle
Puikot: 4 mm
Fiilis: Ihana! Tähän kääriydyn sitten talvella.

029

Kuten kuvasta näkee, tällä huivilla on kokoa. Nimesin huivin Watercolouriksi eli Vesiväriksi, koska vyyhtien värivaihtelut muistuttavat vesivärimaalausta. Niin nerokkaita Ilun värjäykset ovat.

Tää huivi jäi Suomeen talteen. Käytän sitä sitten joululomalla. Tän mallin voisi toteuttaa joskus uudestaan hieman eritavalla(en keksinyt miten sen selittäisin).

-------

Muutoksia blogin saralla. Sain tietää, että kaikki eivät pysty kommentoimaan blogiani. Hämmenystä lisäsi se, että blogia ei voinut anonyymisti kommentoida. En muista laittaneeni sellaista vaihtoehtoa, mutta no, mistäs mää muistan mitä joskus vuoden 2010 alussa mietin. Kommentointisysteemin vaihdoin ponnahdusikkunaan, joten ehkä nyt asiat luistaa vähän paremmin. Ja sitten, älkää te hämmentykö, jos ulkoasu muuttuu yhtäkkiä. Olen jo pitkään halunnut muuttaa sitä, mutta en ole saanut aikaiseksi. Joten joskus saatan äkillisen inspiraation(=en jaksa opiskella) myötä muuttaa sen.

4 kommenttia:

outi kirjoitti...

Heips! Täällä testataan. Näyttäisi siltä etukäteen ajateltuna, että nyt pitäisi onnistua. (peukkuja)

outi kirjoitti...

Ja sehän toimii!!!

jina kirjoitti...

Ihana huivi! Mielettömän hyvät värit, ihanasti sulautuu toisiinsa. Aivan kuin joku olis tosiaan maalannut vesivärillä :)

Ladetsu kirjoitti...

outi: Jee! Hyvä että toimii. :)

jina: Kiitos! Värit ovat ihan kuin tehdyt toisilleen. :)