perjantai 7. lokakuuta 2011

Blackcurrant Shawl II.

Seuraavana esittelyssä on kesäkuussa valmistunut pikkuhuivi. Oliko se nyt niin, että kesäkuussa tuli Handun sukkalankakerhon toinen paketti. Paketissa ollut vyyhti oli sen verran nätti, että päätin neuloa sen huiviksi. Ehkä se meni näin. Ei voi muistaa enää. (voisin kertoa, että kaikista sukkalankakerhon langoista tulee huivi...)

Tää olis sitten kolmas Veera-huivi putkeen. Minulla olis neljäski, mutta en kerinny kuvata sitä ennen lähtöä.

004

Malli: Blackcurrant Shawl
Suunnittelija: Veera Välimäki
Lanka: Handu Merino-silkkisukkis
Menekki: Meni koko vyyhti, 4 grammaa jäi jäljelle.
Puikot: 4 mm
Fiilis: Ihana!

Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Langan väri on aivan uskomattoman ihana ja lanka on todella pehmeää. Blackcurrant on tosi kiva malli: olen neulonut tän jo kolmesti. Eka oli Rowanin Felted Tweedistä, toinen tää Handun langasta ja kolmas Sandnes Garnin Alpakasta(tästä ei siis ole kuvaa ja huivi meni äidille). Voisin neuloa vielä neljännenkin.

005

Tää jäi kanssa kotiin odottamaan tulevia käyttöaikoja. Eiköhän niitä tule.

Mitähän mää seuraavaksi keksisin? Pitää varmaan katsoa Räveltämöstä, mistä projektista puuttuu kuva ja sitten kuva-arkistosta onko siellä kuvaa. Kuvattomia on aika monta.

Ps. Täällä on tähän mennessä ollut lämmintä, mutta ei ole enää. Hyr. Kauheen kylmä tuuli. No, voinpahan vihdoin kietoa huivin kaulaan ilman, että tulee hiki.

Ei kommentteja: