sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Aurinko paistaa.

Mikään ei keväisin virkistä enemmän kuin auringonpaiste. Aamuisinkin olen hyvällä tuulella, vaikka meninkin nukkumaan aivan liian myöhään. Ainoa ongelma on se, että auringonvalo -> enemmän energiaa -> enemmän ideoita -> startiitti alkaa vaivaamaan. Olenkin sitten aloittanut kuluneella viikolla kaksi uutta työtä ja olisin aloittanut kaksi muutakin, jos olisi vapaita puikkoja ja jos toista niistä ei tartteisi suunnitella niin tarkkaan(ettei tarttee purkaa).

Startiittia villitsee myös uudet langat. Viime tiistaina hain Handun lankapaketin, jonka luulin kadonneen postissa(yli viikko meni ennen kuin paketti ilmestyi tänne):

Handu Totinen pinkki

Pinkkiä lankaa, tykkään. Pari kuukautta ehdin vahtia Handua josko sinne tulisi juuri oikeaa pinkkiä. Tuolle kimalteelle vasemmalla on erityinen tarkoitus, mutta siitä joskus aikanaan lisää. Nuo kaksi merinosukkista sopivat yhteen jo varastossa olleiden violettien vyyhtien kanssa ja niistä tulee raidallinen neuletakki.

Wolle Rödel

Nää on sen sijaan Saksan matkamuistolankoja. Lankamerkin nimi on Wolle Rödel. Sukkalankaa ja babyalpakkaa. Noita babyalpakoita olisin halunnut villatakillisen verran, mutta en kehdannut ostaa niitä niin paljoa. Sen sijaan niistä tulee jokin yksinkertainen huivi.

Jotenkin tuntuu, etten osaa enää kirjoittaa. No, ehkäpä asia korjaantuu ajan myötä.

Ei kommentteja: