perjantai 9. maaliskuuta 2012

Viime viikon sunnuntaina muutimme takaisin Ouluun. Aika onkin kulunut tavaroiden järjestelyssä ja siivoamisessa. Enää olisi jäljellä yksi iso muuttolaatikko, kaikki muut olemme jo tyhjentäneet. Sitten olisi lähes kaikki tavarat paikoillaan.

Viime tiistaina kävin Lumoavan langan neuleillassa. Olipa kiva käydä siellä pitkästä aikaa. Saksassa tuli ikävä näitä kokoontumisia, kun siellä ei järjestetty mitään sellaista(tai jos järjestettiin, siitä ei kerrottu julkisesti). Lumoavassa langassa on vaikka mitä ihania "uusia" lankoja ja kaksi vyyhtiä halusivat mukaan:

DSC00512

Sinisestä vyyhdistä tulee sukat ja marjapuuronpunaisesta vyyhdistä Simmer Dim-huivi.

Minun on pitänyt jo pitkään blogata, mutta ajatus harhailee. Alkuviikosta oli niin kaunis keli, aurinko paistoi, mutta nyt eilen ja tänään on ollut harmaa päivä. Neulepläähkin on vaivannut. Olen kirjoitellut ompelulistaa, koska ensimmäistä kertaa sitten lukion kesälomien minulla on aikaa ommella niin tilkkutöitä kuin vaatteitakin. Listalla on ainakin neljä mekkoa, yksi pusero, palaviiri(vai mikäs sen nimi olikaan) ja olohuoneeseen seinävaate. Niin ja se jo aloittamani kassi. En vain tiedä, mistä aloittaisin.

No, onhan tässä aikaa.

Ei kommentteja: