maanantai 30. huhtikuuta 2012

Olen tässä viime päivinä miettinyt, että miksi ole halunnut kirjoittaa mitään blogiin. Eilen sitten muistin syyn: bloggerin uusi ulkoasu ja käyttöliittymä. Yh yh. En pidä laisinkaan Googlen uudesta tyylistä, mutta ei voi mitään. Kyllä tätä oppii käyttämään(kai). Tuota rumuutta ei vaan paranna mikään.

Koko huhtikuun minua on vaivannut neuleplääh. Mikään ei ole oikein onnistunut, mikään ei ole huvittanut ja mitään en ole oikeastaan saanut valmiiksi(yksi valmis virkkuutyö olis, jos jaksaisin tänään päätellä.) Tätä lankaa on inha neuloa, tää malli ei sopinutkaan tälle langalle... Ei mennyt niinkö piti, koska minun piti osallistua nyt huhtikuussa ja myös toukokuussa Lankalaatikon puolella Kevään kiihdytysajoihin, jossa minun piti neuloa tai virkata 1 kilo lankaa. Minä taidan kääntää kiihdystysajoni ihan toisenlaiseksi: huhti- ja toukokuun aikana minä kasvatan lankavarastoani 2 kilolla. Nyt ollaan jo yli puolessa välissä. (heh heh)DSC00628

Mutta jos ei huvita neuloa, niin huvittaa virkata. Ja minähän olen virkannut. Torstaina Lumoavan langan neuleillassa muistin torkkupeittoinspiraation ja rupesin pohtimaan oman varaston lankojen sopivuutta siihen. Päätin, että muutamasta jämäkerästä ja muutamasta koskemattomasta sukkalankakerästä tulisi oikein passeli yhdistelmä ja pitäisi vaan ostaa harmaata kehyslankaa kaupasta. Aloitin lauantaina virkkaamaan pieniä ympyröitä Noron Silk Garden Sockin jämistä. Tuli oikein nättejä ympyröitä. Sitten sunnuntaina päätin virkata Regian Hand-dye-Effect-whatever -langasta ympyrän. Siitä tuli pienempi kuin Silk garden ympyröistä. Oi voi.

Regian Hand-dye-Effect on hankala lanka: se on tarkoitettu sukkalangaksi, muttei sovi sukkiin, koska se on outoa eikä ilmeisesti kestä kovin pitkään. Keriä minulla on kaksi: yksi itse ostettu ja toinen vaihtopaketista saatu. En tiedä riittävätkö nuo kaksi kerää. Jos eivät riitä, niin teen tuon yhden sukan keskeneräisen kirjoneuleosion ja käytän jämäkerät siitä ympyröihin. Ja jos sekään ei vielä riitä, niin tuossa olis vielä yksi kerä raitalankaa.

No, olen päättänyt virkkailla noita ympyröitä niin kauan kuin lankaa riittää. Jos ei muuta niin isommista ympyröistä tulee tyynynpäällinen ja noista pienemmistä tulee se torkkupeitto.

Ps. Ei tää blogipostauksen tekeminen olekaan niin helppoa kuin ennen. Noo... Ei voi mitään.

2 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Kauniin värisiä ympyröitä. Niistä tulee jotain ihanaa, mikä se lopputulema sitten ikinä onkin :)

Ladetsu kirjoitti...

Kiitos. Keksin ehkä ratkaisun koko-ongelmaan. Ehkä. :)