tiistai 22. toukokuuta 2012

Fjällräven Kånken.

Halusin ottaa kuvan uudesta repustani ja laittaa sen tänne blogiin esille. Lisäsin repun seuraksi kasan lankoja, jotka ovat ajankohtaisia juuri nyt.

DSC00693

Olen ihaillut Kånken-reppuja jo jonkin aikaa. Muutaman vuoden. Mutten ole raskinut ostaa sellaista. Eilen näin yhdellä tytöllä juuri tämän repun, saman värisenä, ja mietin, että mistähän noita Oulusta saisi. Tänään eksyin Partioaittaan ja siellähän niitä reppuja oli monessa eri värissä. Ja vielä tarjouksessa. Mietin hetken, että minkä värisen repun haluaisin ja tämä persikan värinen tuntui huutavan minun nimeäni siellä muiden reppujen keskellä(oli muuten viimeinen kappale tätä väriä). Nyt on hyvä raahata tarpeellisia tavaroita mukana, mun selkä kun on sen verran kranttu, että se suuttuu olkalaukuista.

Langoista. Kolme kerää vasemmalta sekä niiden päällä oleva pieni kerä ovat Jämälankakirjan shortsiohjetta varten valittu. Sain inspiraation puolenyönaikaan noin viikko sitten. Projektista lisää sitten kun alan sitä neulomaan. Dropsin Safranista tulee kesähattu. Minulla on sitä kaksi kerää, joista toisesta olen aloittanut jo hatun. Mutta ongelmaksi on muodostunut puikkokoko. Ensimmäisen version jouduin purkamaan, koska siitä tuli liian pieni. Nyt tää seuraava versio on edelleen liian pieni, mutta en jaksaisi purkaa. Niinpä arvon, että josko vaan lisäisin pari kierrosta lisää, että siitä tulisi ohjeen mukainen. Sitten välissä on vyyhdillinen Rancoa kerittynä kahdeksi keräksi. Niistä tulisi sukat. Oikeassa reunassa on kolme kerää BC Garnin Allinoa. Noista väreistä minä olen neulomassa neuletakkia kesäksi. Yritän saada sen valmiiksi tässä kuussa.

Hain tänään Dropsin pakettini Lumoavasta langasta ja olen täten virallisesti langanostolakossa. Ensimmäinen etappi on kesä- ja heinäkuu. Kaksi kuukautta. Varmasti eteen tulee paljon houkutuksia, joten tarvitsen jotain mitä odottaa. Siksipä Titityyn Mysteeriklubi tuntuisi tosi sopivalta palkinnolta onnistuneesta lakosta(tai sen ensimmäisestä osasta). Kaksi vyyhtiä ihanaista madelinetoshia saapuisi elo-syyskuun vaihteessa ja niistä sitten saisi neuloa ihanaisen Veeran huivin. Kuulostaako hyvältä? Ainoa ongelma on se, etten osaa valita värivaihtoehtoa. Olen pitkään ollut yhden väriparin kannalla, mutta entäs jos muutan mieleni sitten reilun kolmen kuukauden päästä?

Ps. Arvatkaapa miten sen keittiön sisustusprojektin kanssa kävi? Ostin kaksi istuintyynyä ja lampun olohuoneeseen... Mutta lamppu oli tarpeellisempi kuin lasinaluset ja sellaiset! Kyllä ne kerkii hankkia joku päivä.

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Miekin oon jo pitkään halunnu saman repun, pitäis varmaan ryhtyä tuumasta toimeen :D

Ladetsu kirjoitti...

Toi on tosi kiva reppu. Värivaihtoehdot ovat niin kauniita. :)