maanantai 2. heinäkuuta 2012

Koska elämässä pitää olla vähän blingblingiä (ja lankaa).

Tuulia kutsui meidät kaikki neulomaan ja kehräämään luokseen. Samalla pidettiin Luolan penkojaiset. Kuten etukäteen arvasin, en sieltä tyhjin käsin lähtenyt(saati kukaan muukaan).

Knitlob's Lair yarns and rowings.

Päätin jo etukäteen, että jos Tuulialla on myynnissä a)kivan värisiä kuituja ja b)huivilankaa, niin ostan niitä. Ostin ehkä vähän enemmän kuin piti, mutta paljon vähemmän kuin olisin halunnut(jos raha kasvaisikin puussa...).

Minusta on tullut oikea kimalleharakka. Yhdessä vaiheessa edessäni oli varmaan kahdeksaa eriväristä kimallekuitua. Sitten karsin niistä suurimman osan pois. Otin ensin mukaani kolme, joista vielä karsin yhden pois. Mutta se kimallekuitu, on se vaan niin nättiä(nuo kaksi lettiä oikealla, vasemmanpuolimmainen on Polwarthia).

Oli tosi kiva päivä. Sai jutella, tutustua uusiin ihmisiin, neuloa, katsella on ihmiset kehräävät... Erittäin hyvä tapa viettää sunnuntaipäivä. Muuten olisin vaan lojunnut kotona ja tutkinut nettikauppoja.

Nyt tämän satsin, niiden Novitan Alpaca -kerien(löysin niitä Anttilasta) ja kanssaräveltäjältä ostettujen lankojen myötä minuun on iskenyt lankaähky. Yhyh. Nyt kyllä neulon mielummin näitä lankojani käyttökelpoisiksi neuleiksi.

Neuloin sunnuntaina Shift of Focus-neuletakkiani ja tänään sain vartalo-osan vihdoinkin valmiiksi. Ja neule istuu todella hyvin, just niinkö pitääkin! Olen tosi tyytyväinen. Nyt neulon sitten hihoja. Tää varmaan valmistuu nyt heinäkuussa(toivottavasti).

Mitähän muuta? En muista enää. Eiku muistan! Minä haluan rukin!

1 kommentti:

MevrouwWalvis kirjoitti...

Hyvä saalis! Tuulian lankoja ja villoja on vaikea vastustaa, tiedän kokemuksesta:)