keskiviikko 1. elokuuta 2012

Ei mennyt niinkö Strömsöössä, osa x.

Kuten kaikki Ravelryssä pyörivät ovat huomanneet, Ravellenic Gamesit ovat alkaneet(viime perjantaina yhdentoista aikaan illalla). Minäkin osallistun tällä kertaa kisailuun Kaheleiden tiimissä ja no, alku ei minun osaltani ole alkanut kovin hyvin.

Aioin neuloa neuletakin Dropsin Silke Alpaca -langasta. Aloitin vauhdikkaasti ja neuloin kummatkin etukappaleet. Kunnes takakappaleen kohdalla alkoi epäilyttää. Ja kyllä, liian suuri siitä oli tulossa. Taas. Nuo kerät ovat varmasti kirottuja: tämä neule oli yritys numero 4. Pienempiin puikkoihin en voi vaihtaa, koska 4,5 mm pienemmillä langan neulominen on tuskaa. 4,5 mm puikoilla käsiala on taasen liian löysää kaikkiin neuleisiin. Hautasin kerät lankalaatikon pohjalle. Olkoot siellä seuraavaa yritystä varten.

Elämä on liian lyhyt inhottavien lankojen neulomiseen. Yllättäen joskus ihkulangat ovat juuri niitä inhottavia lankoja.

No, päätin palata alkuperäiseen suunnitelmaani ja neuloa valmiiksi keskeneräisiä töitä(joihin en ole sääntöjen mukaan koskenut sitten toukokuun puolenvälin). Ensimmäisenä neuloin vimmalla lapaset valmiiksi: ne jäivät aikoinaan kesken, kun jouduin sairaalaan, enkä ole sittemmin halunnut neuloa niitä valmiiksi.

Mittens

Ne ovat aika muotopuolet, köh köh. Tarkkasilmäinen huomaa kuinka käsiala on muuttunut löysemmäksi, toinen peukalokiila on suurempi(ja eri kohdassa) ja oikeastaan toinen lapanen on suurempi. Eipä väliä, ihan hyvin ne varmasti lämmittävät talvipakkasilla. Neuloin vielä alpakkalapaset noiden alle, nimittäin lapaset ovat hieman liian isot minun pieniin käsiini. Mutta toisten lapasten päällä ne ovat juuri sopivat.

Nyt neulon huivia valmiiksi. Toivottavasti siitä tulee hieman onnistuneempi yksilö.

Ps. Kunnon kuvat ja tiedot kaikista kisatöistä tulee sitten myöhemmin. Teen niistä yhteisen postauksen.

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Mukavan muhkeat lapaset! Muikkusetko nuo on?

Ladetsu kirjoitti...

Joo, Muikkuset ne on. Hyvin tunnistettu. :)