sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kirjoneuletakki.

Päätin aikaisemmin tänä kesänä, että jos jotain tänä syksynä neuloisin, niin se olisi kirjoneuletakki. Dropsin syksyn neulemalleissa on ihan täydellinen malli. Siinä on kaikki tarpeelliset elementit: kirjoneulekaarroke, koristellut hihasuut ja kyynärpääpaikat. Syystä tai toisesta Ralvelryn puolella tämä malli ei ole saanut suurta suosiota. Vielä.

On kai sanomattakin selvää, että ostin tätä varten langat?

Colours for a cardigan

Koska en tykännyt ohjeen mallivärityksestä, valitsin itse värit lankakartasta ja onnistuin aika täydellisesti värivalinnoissani. Oi mitkä värit!

Haluaisin saman tien aloittaa neulomisen, mutta tällä kertaa mun pitäisi malttaa neuloa mallitilkku. Toinen vaihtoehto olisi aloittaa neulomien hihoista, jolloin hiha olisi mallitilkku. Valitettavasti kaikki sopivat puikot ovat varattuja, joten... Pitää joko neuloa vanhat työt pois tai laittaa ne tauolle. Tauko kuulostaa paljon sopivammalta vaihtoehdolta(heh).

Karismaa en ole aikaisemmin neulonutkaan, mutta mikäli se osoittautuu hyväksi langaksi(kuten muutkin Dropsin langat), niin taidan ostaa sitä lisää. Tuo pinkki on sen verran nätti väri, että siitä tulisi varmasti oikein kaunis neuletakki.

Aloittaisinkohan neulomaan jo tänään vai vasta huomenna?

4 kommenttia:

Raiku kirjoitti...

Tänään!

Ja joo, tauolle vaan, jos ei just nyt puhuttele ne keskeneräiset. Mallitilkun tekoon siitä. Mullakin on just yksi tilkku kirjoneulepaitaa varten tuolla kuivumassa. Toivottavasti päästään molemmat pian aloittamaan! :)

Emma kirjoitti...

Täysin samaa mieltä, oi mitkä värit<3

Karisma on miun kokemuksen mukaan oikein mukavaa neulottavaa!

Mallitilkku, mikä se on?

berenike kirjoitti...

Kivat väriyhdistelmät! Puikoille vaan!!! Mitäs sitä turhia oottamaan?

Ladetsu kirjoitti...

Teille kaikille yhteisesti kommentoin, että tuli aloitettua jo. Ja nyt se on sen sijaan tauolla. :D