keskiviikko 15. elokuuta 2012

Knucklebone Oscar.

Tällä viikolla on sateen sijasta aurinko paistanut, mutta ei se haittaa. Saa vielä vähän aikaa nauttia auringon lämmöstä, etenkin kun elokuussa ei ole niin paahtavaa.

Minä aloitin uuden huivin, koska huivituttaa:

Simplicitas

Lanka on Handun luomuhuivilankaa ja väri on Knucklebone Oscar(siitä otsikko). Malli on Heli Suhosen Simplicitas. Tuo lanka on taivaallisen ihanaa ja vain vaivoin saan estettyä itseäni tilaamasta lisää. Ehkä joku päivä tilaankin. Suosittelen. Huivin malli on nimensä mukaan simppeli. Langan väritys on hyvin mielenkiintoinen. Saa nähdä kuinka ison huivin tästä neulon.

Sitten muita asioita:

- Minä osallistun syyskuussa Porttiin eli Pohjoiseen neuleretriittiin! Mua jännittää jo valmiiksi. Olen jo valmiiksi miettinyt retriittineuleita(Juneberry Triangle on yksi vaihtoehto).

- Sitten Luolan penkojaisten(1.7) olen ostanut kaksi kerää lankaa: yhden Nalle-kerän alennuksesta(väri poistuu valikoimasta) ja mustaa pitsilankaa hautajaishuivia varten(tulen tarvitsemaan sellaista lähivuosina, valitettavasti). Mutta tässä lähiviikkoina tulee ostettua lankaa vähän enemmän, tiedän sen jo valmiiksi.

- Kävin tänään kuntotestissä ja kuntoni oli parempi kuin luulin! Parempikin se voisi olla tosin, mutta tästä on suunta vain ylöspäin.

- Meillä on pakastin täynnä marjoja talvea varten: lähes 5 kiloa mansikkaa ja kuusi purkillista herukoita. Niitä syön sitten aamupuuron kanssa.

Että sellaista.

2 kommenttia:

berenike kirjoitti...

Mahtavan näköinen huivi tulossa, toi lanka on tosi hauskanvärinen :) Aijaij, voi ko joskus pääsis neuleretriittiin :)

Ladetsu kirjoitti...

Joo, hauskanvärinen on just oikea sana kuvaamaan tuota huivin väriä. :)