keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Miksi inspiraatio iskee aina öisin?

En tiedä teistä, mutta inspis iskee usein öisin, useimmiten juuri ennen nukkumaanmenoa(tai juuri ennen nukahtamista). Aina kaikki inspiraatiot eivät kestä päivänvaloa ja tai ovat liian vaikeita toteuttaa, mutta aina välillä inspiroidut ideat ovat todella hyviä. Viimeksi tällainen inspiraatiohetki tapahtui viime sunnuntaina(saattoi olla jo maanantain puolella).

Löysin taas kivan blogin, jota selatessa ihastuin ainaoikeinneliöpeittoon. Huomasin, että peitto oli neulottu Novitan Nallesta. Mietin, kuinka kiva olisi jos tuollainen peitto löytyisi tästäkin asunnosta. Sitten muistelin minkä värisiä Nalle-keriä minulta löytyy ja minkä värisiä lisäkeriä ne kaipaisivat. Pian peiton väritys oli suunniteltu: valkoinen, punainen, vaaleanpunainen ja tummanharmaa.

En aikonut vielä ostaa lisää Nallea ja aloittaa peiton neulomista, mutta koska maanantaiaamu alkoi ikävällä puhelulla, ajattelin, että olkoot. Kävin ostamassa yhden kerän vaaleanpunaista ja tummanharmaata Nallea. Jos lanka ei riitä, haen lisää.

DSC00963

Valkoista ja punaista Nallea minulta löytyy jo omasta takaa. Ne on ostettu joskus vuonna 2008/2009. Eli aika monta vuotta sitten. Saa nähdä riittääkö valkoinen Nalle vai pitääkö sitä ostaa lisää...

Aloitin jo neulomaan ensimmäistä neliötä sellaisilla kauheilla muovipuikoilla. Totesin, että niillä neulominen on yhtä tuskaa, joten täytyy etsiä kunnon metalliset pyöröpuikot neulomista varten.

Tänään oli syksyn ensimmäinen luento. Viimeinen opiskeluvuosi alkoi...

Ei kommentteja: